Gaëtan Bartosz zingt een liedje

Afgelopen zaterdag openden de Clinicœurs de la Salm hun deuren tijdens een speciale dag om hun vele vrijwilligersactiviteiten te ontdekken. Deze vereniging, bestaande uit toegewijde vrijwilligers, streeft ernaar om geluk en troost te brengen aan mensen in nood. Onder de gasten van deze bijzondere dag nam ook Gaëtan Bartosz, een bekende zanger, deel en verzorgde een muzikaal optreden. Een mooie gelegenheid om de diverse facetten van deze dynamische en betrokken vereniging te ontdekken.

Gaëtan Bartosz, de bekende presentator van Radio Contact, heeft genereus ingestemd om de peetvader van deze vereniging te worden en zo hun visie te delen. Met zijn bekende gevoel voor humor werd hij met vreugde in deze functie ingewijd. Om dit engagement te vieren, zong hij zelfs een liedje en bracht hij enthousiast het iconische lied van deze clinicœurs ten gehore, waarmee hij zijn onvoorwaardelijke steun voor hun zaak toonde. Zijn aanwezigheid in de media en zijn rol als peetvader zullen zeker bijdragen aan een grotere bewustwording van het publiek voor dit nobele doel en anderen aanmoedigen om zich bij deze mooie missie aan te sluiten.

Het is een unieke gelegenheid om de diverse facetten van deze toegewijde vrijwilligers te ontdekken die er alles aan doen om anderen een glimlach te bezorgen. Gaëtan Bartosz, de charismatische presentator van Radio Contact, heeft genereus ingestemd om de peetvader van deze vereniging te worden en deelt zo hun altruïstische visie. Met een humoristische inwijding heeft hij zelfs een muzikaal optreden verzorgd en vol enthousiasme het iconische lied van deze clinicœurs gezongen. Zijn rol als peetvader, ondersteund door zijn bekendheid in de media, zal ongetwijfeld bijdragen aan een groter bewustzijn in het publiek voor dit nobele doel en anderen inspireren om zich bij deze prachtige missie aan te sluiten.