Bezoek van onze sponsor Gaëtan Bartosz, radiopresentator bij RTBF (Tipik)

Belangrijk moment op zaterdag 2 september! Nee, nee, het was niet de start van het schooljaar waar onze vrijwilligers blij van werden, maar de komst van onze sponsor Gaëtan! Om 14.30 uur arriveert hij in onze winkel.

De toon is meteen gezet, humor, goed humeur, enthousiasme, selfies, groepsfoto’s, etc. Na het welkomstritueel verzamelen onze vrijwilligers zich rond een drankje, wat is een betere manier om onze sponsor onder een stralende zon te verwelkomen. Gaëtan wordt in februari 2022 ingewijd en krijgt nieuws over de non-profitorganisatie in het algemeen, geeft goede adviezen en feliciteert de vrijwilligers met hun investering in de vereniging. Vervolgens maakt hij, terwijl hij de nieuwe producten in onze winkel ontdekt, meerdere selfies waarin hij de kwaliteiten ervan prijst, pronkt hij met een houten vlinderdas, kleedt hij zich aan met een magische hoed, een sjaal, enz. Kortom, een echt model! Bedankt Godfather! Nooit gebrek aan ideeën, iedereen wisselt met hem.

17.30 uur, de tijd om uit elkaar te gaan is al aangebroken, niet zonder een nieuwe vergadering te plannen ondanks zijn druk schema. Hij komt snel terug, dat is zeker! Onze sponsor deelt dezelfde waarden als wij binnen de vzw: vreugde zaaien, geluk, delen. DANK U aan onze sponsor voor uw aanstekelijk enthousiasme, uw steun, uw goede adviezen, enz., uw goede humeur. BEDANKT aan onze sponsor voor het hoog laten wapperen van de kleuren van onze non-profitorganisatie.