Allemaal samen voor een betere wereld

Geboren uit de wens om een glimlach op het gezicht van mensen wiens dagelijks leven wordt verduisterd te toveren, zetten de Clinicoeurs zich in, om een dosis vreugde en tederheid te brengen in verzorgingstehuizen en om verschillende therapeutische voorwerpen aan te bieden voor pediatrische en volwassen oncologie in ziekenhuisomgevingen. ‘Het zoetste GELUK is dat wat we DELEN.’ (Jacques Delille)

Ontdek onze Clinicoeurs
Cliniclowns soufflant dans un jouet à bulle

De diensten die wij aanbieden

Cliniclowns

De Cliniclowns hebben als doel het welzijn van zieke en kwetsbare kinderen en volwassenen in ziekenhuizen en andere instellingen te verbeteren. Momenten van uitwisseling in respect, rust en goed humeur. Puur geluk!

Ontdekken Cliniclowns

Clinitalents

De Clinitalents zetten het talent van iedereen in, ten dienste van anderen. Het team bestaat uit naaisters, klussers, kunstenaars, therapiehonden enzovoort. Hun creaties, verkocht in hun winkel en geschonken in ziekenhuisomgevingen (oncologie, kindergeneeskunde, enzovoort), dragen bij aan de zelffinanciering van de vzw.

Ontdekken Clinitalents

Clinijuniors

De Clinijuniors ontmoeten de ouderen om samen een gezellig moment te delen. Dit intergenerationele contact geeft beide partijen een aangenaam uitwisselingsmoment. Een klein straaltje zonneschijn verlicht het leven van iedereen.

Ontdekken Clinijuniors

Clinisnoezs

De Clinisnoezs passen de Snoezelen-filosofie toe, die tot doel heeft de 5 zintuigen te stimuleren of te kalmeren om verborgen herinneringen op te wekken, af te leiden, te ontspannen en contact te maken. Er wordt sensorische stimulatie bevorderd door middel van muziek, lichtspelletjes, trillingen en tast- en geursensaties.

Ontdekken Clinisnoezs

Vrijwilliger worden bij Clinicoeurs

Niets is eenvoudiger! U bent gemotiveerd. U heeft tijd, energie. U staat achter onze filosofie. U houdt van contact en wilt zich regelmatig inzetten : kom onze verschillende diensten ontdekken voordat u uw richting kiest. De deur staat wijd open; de Clinicoeurs-familie kan op elk moment groeien

Vrijwilliger worden
Verschillende lachende cliniclowns-vrijwilligers met de beschermheer van de vzw Cliniclowns

Uw bedankjes

Wij feliciteren hen met dit prachtige werk.

Bravo voor dit nauwgezette werk dat geweldige dingen laat gebeuren. Jij bent de basis van de piramide.

Wat een goede sfeer.

Het is een echte bijenkorf en bijna alle bijen zijn aan het werk! En het zoemt, het zoemt.

Je bent nu essentieel geworden voor deze goede tijden, iedereen waardeert het...goed gedaan.

Bedankt voor een goede dag!

Je bent geweldig.

Geweldig team.

Jullie zijn allemaal zonnestralen. Bravo voor deze gedeelde glimlach.

Zoveel blije mensen dankzij jou, het is leuk om te zien. Bedankt aan jullie allemaal.