Algemene Voorwaarden

Contactgegevens

Adres:

Place de Salm 2 S22, B-6690 Vielsalm, Belgique

Telefoon :

+32 472 91 16 54

E-mail :

clinicoeurs@gmail.com

Kamer van Koophandel nummer :

BE 0697.657.553

Artikel 1 - Onderwerp

Deze voorwaarden regelen de verkoop door de ASBL Les Clinicoeurs de la Salm van welzijns-, borduur- en andere producten.

Artikel 2 - Prijs

Onze prijzen zijn in euro’s, inclusief alle belastingen, tenzij anders vermeld. Voor internationale bestellingen bent u verantwoordelijk voor douanerechten en lokale belastingen. Alle bestellingen moeten in euro’s worden betaald. Onze prijzen kunnen worden gewijzigd, maar de gefactureerde prijs is die welke van kracht is op het moment van de bestelbevestiging, afhankelijk van beschikbaarheid. De producten blijven ons eigendom totdat ze volledig zijn betaald. Voor geretourneerde producten zijn de kosten voor verlies of schade voor uw rekening. Cadeaubonnen zijn één jaar geldig.

Artikel 3 - Bestellingen

De contractuele informatie wordt in de Franse taal gepresenteerd en zal uiterlijk bij de validatie van uw bestelling worden bevestigd. De ASBL Les Clinicoeurs de la Salm behoudt zich het recht voor om een betaling niet te registreren en een bestelling om welke reden dan ook niet te bevestigen, met name in geval van leveringsproblemen of moeilijkheden met de ontvangen bestelling.

Artikel 4 - Uw bestelling valideren

Door een bestelling te plaatsen op onze website, aanvaardt u onze Algemene Voorwaarden. Een orderbevestiging impliceert uw volledige aanvaarding van deze algemene verkoopvoorwaarden, zonder uitzondering of voorbehoud. Alle verstrekte informatie en de geregistreerde bevestiging worden beschouwd als bewijs van de transactie. U verklaart dat u perfect op de hoogte bent van deze voorwaarden. De orderbevestiging wordt beschouwd als een handtekening en een aanvaarding van de uitgevoerde handelingen. Een samenvatting van uw bestelling wordt naar u verzonden per e-mail naar het bevestigingsadres.

Artikel 5 - Betaling

Het valideren van uw bestelling verplicht u tot het betalen van de aangegeven prijs. De betaling van uw aankopen gebeurt per creditcard via het beveiligde systeem, per bankoverschrijving of contant.

Artikel 6 - Herroepingsrecht

U heeft 14 dagen vanaf de ontvangst van uw producten om uw herroepingsrecht uit te oefenen. Tijdens deze periode kunt u de producten retourneren zonder de reden op te geven en zonder boete te betalen. De retourzending moet in hun oorspronkelijke staat worden uitgevoerd, inclusief verpakking, accessoires en volledige handleiding. U bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan het product tijdens de retourzending, wat uw herroepingsrecht kan annuleren. De retourkosten zijn voor uw rekening. Als u uw herroepingsrecht uitoefent, zullen wij u binnen 14 dagen na ontvangst van uw verzoek terugbetalen met dezelfde betaalmethode die u hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Houd er rekening mee dat er enkele uitzonderingen zijn op het herroepingsrecht.

Artikel 7- Beschikbaarheid van de produkten

Onze producten worden aangeboden zolang ze zichtbaar zijn op de website en binnen de grenzen van de beschikbare voorraad. Voor niet-op voorraad zijnde producten zijn onze aanbiedingen geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid bij ons.

Artikel 8 - Levering

De producten worden geleverd op het afleveradres dat tijdens het bestelproces is opgegeven, binnen de op de bestellingsbevestigingspagina vermelde levertijd. In geval van vertraging bij de verzending, ontvangt u een e-mail. Onze leveringen worden verzorgd door de Belgische post, Mondial Relay, enzovoort.

Artikel 9 - Garantie

Al onze producten vallen onder de wettelijke garantie van conformiteit en de garantie tegen verborgen gebreken. In geval van non-conformiteit van een product heeft u de mogelijkheid om het terug te sturen, te ruilen of een terugbetaling te ontvangen. Alle claims, verzoeken om ruiling of terugbetaling moeten per e-mail worden ingediend binnen 14 dagen na levering. De producten moeten worden teruggestuurd in hun originele staat, inclusief alle onderdelen (accessoires, verpakking, handleiding, enz.). Deze bepalingen beïnvloeden uw herroepingsrecht zoals voorzien in artikel 6 niet.

Artikel 10 - Verantwoordelijkheid

De producten die wij aanbieden voldoen aan de geldende wetgeving in België. Het bedrijf wijst elke verantwoordelijkheid af in geval van niet-naleving van de wetgeving van het land van levering. Het is uw verantwoordelijkheid om bij de lokale autoriteiten informatie in te winnen over de mogelijkheden tot invoer of gebruik van de producten of diensten die u wilt bestellen. Bovendien is het bedrijf niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van verkeerd gebruik van de gekochte producten. Ten slotte kan het bedrijf niet aansprakelijk worden gesteld voor ongemakken of schade veroorzaakt door het gebruik van internet, zoals een onderbreking van de dienst, externe inbraak of de aanwezigheid van computervirussen.

Artikel 11 - Rechtbank

De taal die wordt gebruikt in dit contract is het Frans. De verkoopvoorwaarden vallen onder de Belgische wetgeving. In geval van geschillen zullen alleen de Belgische rechtbanken bevoegd zijn.

Artikel 12 - Intellectuele eigendom

Alle elementen van de website zijn en blijven intellectueel eigendom en exclusief eigendom van het bedrijf. Niemand is gemachtigd om enig element van de website, of het nu software, visuele of auditieve elementen zijn, geheel of gedeeltelijk te reproduceren, exploiteren, heruitzenden of op welke manier dan ook te gebruiken. Elke eenvoudige of hypertextlink is strikt verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het bedrijf.

Artikel 13 - Persoonlijke gegevens

Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens die nodig zijn om uw bestelling te beheren en onze diensten en informatie te verbeteren. Deze informatie kan worden gedeeld met bedrijven die betrokken zijn bij het beheer, de uitvoering, de verwerking en de betaling van de diensten en bestellingen. Ze worden ook bewaard voor veiligheidsdoeleinden en om te voldoen aan wettelijke en regelgevende verplichtingen. U heeft het recht om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens, deze te corrigeren en bezwaar te maken tegen hun gebruik, rechtstreeks via onze website.

Artikel 14 - Achievering

Het bedrijf zal de bestelbonnen en facturen archiveren op een betrouwbaar en duurzaam medium, dat een getrouwe kopie vormt.